Сушени и печени ядки и плодове от Acorn София

Търговия с ядки на едрови цени

Ние се занимаваме с търговия на сушени плодове и ядки на едро

Печени ядки и плодове от Acorn София
Фирма за търговия на едро с ядки и сушени плодове

Фирма за търговия с ядки и сушени плодове на едро

Ние сме фирма с дългогодишен опит и традиции в областта на търговията и преработката с продукти в сферата на ядките и сушените плодове.

Фирмата е основана през 2012 година, а началото на дейността ни започва през 1998 година. В изминалите години натрупахме безценен опит, изградихме коректни взаимоотношения с множество производители, търговци и клиенти както в София, така и в цяла България.

Извършваме и внос на определени продукти директно от производители в чужбина.

 

Фокусът ни е върху качеството, като всички наши ядки подлежат на постоянен контрол. Това осигурява на нашите клиенти превъзходен вкус и сигурност в качеството на продуктите ни.

Ние работим с квалифициран и мотивиран персонал, като мисията ни е да предложим на нашите клиенти много добри цени и превъзходно качество съчетано с индивидуален подход към всеки клиент.

 

На нашия сайт ще откриете всички ядки, сушени плодове, семена и брашна, които предлагаме с техните грамажи.

Ядки и сушени плодове на едро и дребно

Ядки на едро и сушени плодове. Нашата дейност е свързана с търговия на ядки и сушени плодове на едро и на дребно.
Не се колебайте да ни потърсите за информация за цени и доставки на ядки и сушени плодове за цехове, ресторанти, заведения и търговци. 

За поръчки на едро извършваме безплатна доставка за гр, София със заявка един ден предварително при количества от 30кг. и над 30 кг.
Доставки с куриерски фирми извършваме за същите количества.
На дребно за по малки количества можете да ни откриете на адрес, Тържище София, ул. Амстердам номер 1, склад номер 10 и 232. От 5.00 до 12.30ч. от понеделник до петък. Също така и в специализирания ни магазин в гр. София, улица Ангел Кънчев 18А.